| Bord met charcuterie | € 10,00 |
| Mayonaiseieren | € 7,00 |
| Bord rauwkost | € 5,00 |
| Perzik met tonijn | € 11,00 |
| Tomaten met gemengde garnalen | € 18,00 |
| Paddestoelen met knoflook | € 11,00 |
| Ardeense Paddestoelen | € 12,00 |
| 6 slakken met knoflook | € 13,00 |
| Koniginnenhapje | € 18,00 |
| Ardeense hamburger | € 19,00 |
| Biefstuk met saus naar keuze | € 21,00 |
| Ribbiefstuk met saus naar keuze | € 23,00 |
| Gepaneerde varkenskotelet | € 15,00 |
| Ardeense varkenslap | € 17,00 |
| Kip "Cordon blue" | € 14,00 |
| Beenhammetje (600g) | € 22,00 |
| Filet Americain | € 18,00 |
| Kalfs Osso bucco | € 25,00 |
| 1/2 gebraden kip met sla of appelmoes | € 16,00 |
| Tongfilet met saffraangroenten | € 21,00 |
| Gegrilde zalm met 2 sauzen | € 22,00 |
| Bolognese | € 13,00 |
| Pesto | € 13,00 |
| Siciliaans | € 13,00 |
| Van de chef-kok | € 14,00 |
| Tonijn | € 14,00 |
| 4 kazen | € 14,00 |
| Carbonara | € 14,00 |
| Bolognese lasagne | € 14,00 |
| Canneloni | € 15,00 |
| Gerookte zalm met zijn toast | € 17,00 |
| Parme ham met seizoen vruchten | € 14,00 |
| Runds carpaccio | € 15,00 |
| Zelfgemaakte Ganzelever met Floc de Gascogne | € 18,00 |
| Duo van zelfgemaakte kroketten (Kaas-gevolgelte-garnalen-Herve) | € 14,00 |
| Braadpannetje scampi van de chef | € 16,00 |
| 6 kikkerbillen knoflook room | € 15,00 |
| Gegrilde scampi spiesjes | € 22,00 |
| Scampi en rivierkreeftensalade met zoetzure saus | € 19,00 |
| Gepanneerde kipsalade met honing | € 18,00 |
| Warme salade met "Bouquet des Moines" en Luikse siroop | € 18,00 |
| Warme geitenkaas salade met honing | € 18,00 |
| Tongvis "Meunière" (350g) | dagprijs (+- € 30,00) |
| Zeeduivel met gehakte prei | € 27,00 |
| Gegrilde zalm Béarnaise | € 23,00 |
| Linguines met scampi's | € 22,00 |
| Gepaneerd beenhammetje Dijonnaise (700g) | € 23,00 |
| Kleine lamsribbetjes met rozemarijn | € 26,00 |
| Gepaneerde kalfskotelet "Archiduc" | € 25,00 |
| Rundvlees slab (300g) saus naar keuze | € 28,00 |
| Biggenfilet met peper en honing | € 23,00 |
| Parelhoen met dragon | € 20,00 |
| Eendenborst met sinaasappel | € 25,00 |
| Zelfgemaakte ballekes "à la Liégeoise" | € 18,00 |
| "Herve" varkenslap met vijgsauce | € 24,00 |